Nieuws > 2 februari 2017: nieuwe vrijwilliger...

2 februari 2017: nieuwe vrijwilliger...

Originele afbeeldingU weet vast wel dat ons asiel alleen maar goed kan draaien met behulp van onze enthousiaste vrijwilligers...

Elke dag weer zijn er 5 of 6 vrijwilligers aan het werk om het de beestjes hier zo comfortabel mogelijk te maken, en daar zijn we vanzelfsprekend super blij mee. We kunnen hen hier niet allemaal afzonderlijk gaan begroeten en benoemen, daar is de website ook niet voor bedoeld.

Voor deze nieuwe vrijwilligster maken we echter een uitzondering, want haar werkzaamheden voor het asiel zijn net even iets anders...

Carlian is nl. gedragstherapeut voor honden (Kynologisch Adviesbureau Carlian Brauckmann, www.kynocb.nl). Naast de trainingen die ze daar verzorgt wilde ze ook wat voor onze asielhonden betekenen en daar hebben wij alleen maar baat bij natuurlijk.

Een ochtend per week is Carlian actief bezig met onze DJ's, Bandit's, Bo's enz. enz. Niet alleen wandelen met de honden, maar daarmee ook trainen, bijsturen, beoordelen en ons uiteraard deskundig advies geven daar waar nodig.

Goed voor de honden, goed voor ons en goed voor Carlian, want die vindt het ook nogeens hartstikke leuk om te doen!

Originele afbeelding
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel 4 februari 2017: Buddy.... 17december 2016: de feestdagen! Volgend artikel

De Pree Verhuur