Fotoboek BreadCrumb Geplaatste dieren thuis BreadCrumb Vito (vh Diesel) 1
<< Previous 870 of 894 Next >>
Vito (vh Diesel) 1

Vito (vh Diesel) 1

hier even een update van hoe het gaat met bullterrier Diesel. Inmiddels heet hij Vito en dat heeft hij zelf ook al door;) Hij reageert in ieder geval niet meer als we onze kat Diesel roepen;)

De eerste dagen waren best moeilijk voor hem, hij was erg onrustig, waaks en wilde overal bij zijn. Langzaamaan gaat het beter. Hij doet erg zijn best te begrijpen wat de bedoeling is en hij is ontzettend beleefd.

Onze Luna accepteert zijn aanwezigheid, maar ze heeft hem op de tweede dag al heel duidelijk gemaakt dat ze (nog) geen druk gedoe wil. Vito respecteert dit, al probeert hij haar soms wel uit te dagen tot een spelletje.

Vito vind onze katten machtig interessant en zou het liefst met ze willen spelen. Daar zijn de katten het alleen niet helemaal mee eens... We begeleiden dit dus en hij mag alleen aan ze snuffelen als hij zachtjes doet en dit gaat prima.

Onze konijnen (jaja, die hebben we ook nog) die in de tuin zitten vind hij iets te interessant, dus daar is nog wat werk aan de winkel. Dat komt nog wel als hij wat beter gewend is.

Met uitlaten gaat het prima, het trekken aan de riem valt eigenlijk reuze mee, hij loopt het merendeel van de wandeling keurig met een slappe lijn. Hij is zelfs al een aantal keer los geweest en luistert heel goed. Met vreemde honden gaat het ook goed, hij speelt graag, vooral 'tikkertje' door de blubber is helemaal het einde!

Bijgaand nog wat foto's die een wat beter beeld geven van zijn eerste week;)

Groetjes,
Kees, Inez & de Beestenboel
Photo information
View : 45 Hits
Added : 4-4-2018 10:22

De Pree Verhuur