Honden  Katten  Boerderijkatten  Konijnen  Duo`s

Gratis kittens...?Populair  
<{$coupon.linkTitle}> <{$smarty.const._MD_LOGO}>
Gratis kittens...?
(... niet hier!)

europese korthaartjes
man, onbekend
van alles wat
gemakkelijk, vriendelijk
Gratis kittens... Ze worden overal weer volop aangeboden. Kleine schattige hoopjes kat, zó leuk voor de kinderen en helemaal voor niks...
En als je ze overal gratis kunt krijgen, waarom zou je er dan in het asiel zoveel geld voor betalen???? WANT IN HET ASIEL ZIJN ZE NIET GRATIS!!!!

Dat zal ik dan eens even uitleggen...! Elk kitten kost geld, is het niet direct, dan wat later wel als u het beestje in huis hebt. Want...

1. een kitten moet ontvlooid en diverse malen ontwormd worden. Is dat met het gratis kitten al gebeurd? Vaak/meestal! niet (voldoende), dus daar moet u echt iets voor aanschaffen (niet gratis in de winkel!);

2. is het gratis kitten gezond? Is het al nagekeken door een dierenarts voordat u het gratis in huis haalde?
Vaak/meestal! niet! En wat als het beestje toch niet gezond is? Dan moet u er alsnog mee naar de dierenarts, en dat is niet gratis!!

3. is het gratis kitten al geënt?
Vaak/meestal niet! En dat is toch wel heel belangrijk, en niet gratis!

4. is het gratis kitten gechipt?
Vaak/meestal niet! Wat zegt u, dat is niet nodig? Daar komt u dan wel achter als de kat een keer niet meer thuiskomt. Een chip zorgt ervoor dat de eigenaar van het dier direct op de hoogte gesteld wordt als het beestje ergens (dood of levend) teruggevonden wordt. Bovendien staat het op uw naam, dus voor de vinder een bewijs dat het katje al een eigenaar heeft!

5. Is het gratis kitten al gesteriliseerd of gecastreerd? Nee natuurlijk niet. Dat mag u zelf laten doen en dat is niet gratis hoor! Onze kittens worden op jonge leeftijd voordat ze de asieldeur uitgaan geholpen, daar heeft u dan geen omkijken meer naar.

6. nog niet overtuigd? Het asiel heeft (helaas) volop keus in kittens, kleur, leeftijd, geslacht, karakter. U krijgt alle gewenste informatie over het "opvoeden" van een kitten. Bovendien is er een medische garantie van een maand. Blijkt het katje eenmaal thuis toch niet in orde, dan neemt u contact met het asiel op en dan kunnen we op asielkosten iets regelen (medicatie ophalen bv.).

7. en wat als plotseling blijkt dat uw kind allergisch is voor de kat? Of dat de hond of de andere kat niet met het kitten kan omgaan? Als u het katje ergens gratis gehaald heeft kunt het u vaak/meestal niet meer terugbrengen. Als het uit het asiel komt wel. Dan krijgt u gewoon uw geld terug (minus administratiekosten) en zoeken wij een ander thuis voor het katje.


8. dus als u alle niet gratis behandelingen bij elkaar optelt, komt u duurder uit dan wanneer u een asielkitten in huis haalt!!

Originele afbeelding
 
 

De Pree Verhuur