Nieuws > 29 augustus 2018: vrijwilligers gezocht!!

29 augustus 2018: vrijwilligers gezocht!!

Originele afbeelding We zijn dringend op zoek naar nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers.

De werktijden zijn van half 9 tot pakweg 12 uur, half 1, afhankelijk van het aantal aanwezige dieren. Schoonmaken is de grootste en belangrijkste klus, uiteraard komt u dan wel in contact met de dieren...!

Alle werkzaamheden dienen zelfstandig uitgevoerd te worden op een verantwoorde en veilige manier. Bovendien moet u niet vies zijn van poep en pies, graag de handen uit de mouwen steken, én we moeten op u kunnen rekenen... Ook al is het vrijwilligerswerk, we verwachten wel dat u minstens 1 ochtend per week (elke week!) komt werken.
En voor de goede orde: we zoeken geen mensen om honden uit te laten!!

Misschien bent u huisvrouw en verveelt u zich een beetje thuis nu de kinderen weer op school zijn en het huis glanzend schoon is? Was u toch al lang van plan om vrijwilligerswerk te gaan doen, maar was de drempel net te hoog?
Aarzel dan niet, we zitten op u te wachten! Stel uzelf per mail in het kort even aan ons voor (leeftijd, woonplaats en welk dagdeel u beschikbaar bent).
info@dierenasielgoes.nl

We nemen dan contact met u op, om eventueel iets af te spreken.
Om een ochtend mee te draaien, om te kijken hoe u het vindt en voor ons om te kijken of we wat aan u hebben en ook of u in de groep past. Want uiteraard krijgt u behalve onze dieren ook te maken met de andere vrijwilligers!

We zijn erg benieuwd naar uw reactie!!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel 5 september 2018: Feest bij Amivedi!! Wat moet u doen als er een zwerfkat bij u aan komt lopen... Volgend artikel

De Pree Verhuur