12 september 2017: Wegens succes herhaald...
Originele afbeelding ... Vorig jaar rond deze tijd hebben we in het kader van de komende dierendag op de website gevraagd om een extraatje voor onze asielhonden en katten. En met dat extraatje bedoelden we blikvoer...
De Minoezen en Fikkies krijgen hier standaard droge brokken te eten, maar dat wil niet zeggen dat een keertje blikvoer ook heel erg lekker is. Zomaar, omdat het woensdag is, of 3e Kerstdag of (bijna) dierendag (geweest)...

Vorig jaar heeft u massaal op die oproep gereageerd, de blikken (en zakjes) met natvoer stroomden bij wijze van spreken binnen. Geweldig!

En omdat we inmiddels door die voorraad heen zijn en het alweer bijna dierendag is herhalen we de brutale oproep gewoon nog een keer.

Wilt u wat voor onze beestjes betekenen nu dierendag nadert en wilt u geen geld geven omdat dat toch maar op de grote (???) hoop verdwijnt? Dan zijn we heel erg blij met natvoer, voor zowel de honden als de katten. En voor het geval u meer opheeft met konijnen en cavia's: daar zijn ook genoeg lekkere dingen voor te koop!

Alvast hartstikke bedankt allemaal!