10 januari 2018: Duo's
Originele afbeelding ALLE DUO'S ZIJN GEPLAATST! Het nieuwe jaar is alweer 10 dagen oud. De kerstboom is de deur uit en wat is er nu leuker dan het nieuwe jaar beginnen met een nieuwe kat...??? Juist, het nieuwe jaar beginnen met twee katten...!!!

En laat dat nou net goed uitkomen, we hebben nl. een aantal leuke kattenduo's zitten die dringend op zoek zijn naar een huis zonder kerstboom!
Neem nou Gismo en Gipsy. Twee prachtige poezen van ruim 3 jaar oud, door een echtscheiding bij ons gekomen. Gelukkig hebben de dames wel een goede relatie samen en we plaatsen ze dan ook alleen samen.
Ze hebben altijd binnen geleefd, zijn gezond, niet gewend aan kinderen, wel aan een chihuahua.
Originele afbeelding

En dan hebben we ook kater Rou en zijn vriendin Vederina. Die zijn hier gekomen in verband met de verhuizing van de baasjes.
Rou is de stoere van de twee, Vederina is wat afwachtender en meer op zichzelf. Rou is een kroeler en komt ook graag op schoot. Ze zijn gewend aan kinderen, en aan een klein hondje.
DIT DUO IS GEPLAATST!
Originele afbeelding

En wat dacht u van deze prachtige zwarte katten, kater Beertje en poes Tijger... Een heel vriendelijk en sociaal stel, ook gewend aan kinderen en (jawel hoor), ook gewend aan een klein hondje. Beer en Tijger zaten eigenlijk altijd binnen en komen beiden op schoot.
DIT DUO IS GEPLAATST!
Originele afbeelding

Ons laatste duo is een beetje sneu, want die zitten hier het langst en dat komt vooral omdat ze zichzelf niet verkopen... Ze komen vooral tevoorschijn als er geen klanten zijn en ja, zo kom je hier nooit weg natuurlijk. Terwijl het volgens hun gebruiksaanwijzing echt wel heel leuke katten zijn. Geen allemansvriendjes, maar wel dol op elkaar en op hun baasjes. Graag buiten, maar altijd in de buurt. Niet gewend aan kinderen, ook niet aan honden.
DIT DUO IS GEPLAATST!
Originele afbeelding

En dan mist u in dit rijtje misschien onze Bas en Loes... ZIJ ZIJN INMIDDELS OOK GEPLAATST!