Deel de ervaringen die u met het dierenasiel heeft. Hoe gaat het met uw nieuwe huisdier? Wat vindt u van onze dienstverlening en van onze nieuwe website? Wij horen het graag!

Teken gastenboek  
Het gastenboek bevat 552 berichten

20 - 55 jaar
20 - 55 jaar

302 bericht(en)
55 +


221 bericht(en)
0 - 20 jaar
0 - 20 jaar

24 bericht(en)
55 +


5 bericht(en)
    Doorgaan ...
     

(1) 2 3 4 ... 111 »

552 18-1-2019 Familie. Haak:  Midas
Zuid-BevelandHallo,beste mensen van het asiel.
We willen nog even laten weten dat super gaat met
Midas, vroeger goof bij jullie, Het is zo een lieverd.
Weer al 2 jaar bij ons maar het gaat geweldig
Groetjes van ons.


551 5-1-2019 Marina:  Kit 66

Hallo allemaal,

Hier even een berichtje over Itam (Kit 66). Itam is nu een maandje bij ons en het gaat super goed met hem. In het begin was hij nog wat verlegen en schuw maar de nieuwsgierigheid overwon. Sinds dag 1 is hij helemaal opgenomen door de andere 2 katten. Met Luna die ook bij jullie uit het asiel komt is hij dikke matties. Af en toe maken ze dan ook de buurt onveilig.


550 17-12-2018 Mandy Van Der Linden:  Kiki (Sina)

Iets meer dan een week geleden heb ik Kiki opgehaald, en wil jullie laten weten dat het heel goed gaat met Kiki. We genieten allebei van de aandacht die we aan elkaar kunnen geven. Ze is ook nog lekker speels en vliegt dan door mijn woonkamer heen.
Kortom wij genieten van elkaar: Match made in heaven!


549 11-12-2018 Fan. Allaart:  Onze Patch

Wij waren zomaar eens nieuwsgierig welke honden er in het asiel zaten. Eigenlijk waren we nog helemaal niet op zoek naar nog een huisdier. We hadden immers al 2 katten en een konijn.
Toen ging het mis, we zagen Patch, die nog niet lang in het asiel zat.
Zij zou niet zo goed zijn met katten, erop jagen zou veel leuker zijn. Kleine kinderen was ook niet echt zeker. Nou, eerst maar eens een stukje lopen, toch maar terug, en gezegd dat we er even over moesten denken. We waren nog niet thuis, en hadden alvast maar besloten Patch een weekje te laten logeren. Dochtertje van 4, geen probleem, maar toen, katten, ojee, zenuwen. Maar wat schetst onze verbazing? Die oude zwarte kijk sago, laat ik die maar met rust laten, die kleine rooie is wel leuk, ff kijken wat dat poezenbeest van mij wil. Dat kreng gaat op me liggen, trekt aan mijn staart, bijt in mijn poten. Toch wel lief zo'n kat, dus laat maar doen, ik mag m wel. En dan mijn baasjes!!! Het vrouwtje is leuk, doet alles met me, het baasje !!!! Moet ik even aan wennen , hij is wel erg groot. Maar nu, ik doe alles wat me gevraagd word, heb t erg naar mijn zin hier, en ojee, wat zijn ze in dit gezinnetje dol op me. Ze zeggen steeds dat ik nooooooooooit meer weg mag . En ik zit nog in mijn proefperiode, ga ik ze hierna pesten? Of zal ik toch maar gewoon mezelf blijven. Ik denk het laatste.
Hartelijk bedankt dat jullie ons zo'n geweldige leergierige schat hebben gegeven.
Patch heeft gelijk, ze blijft.
Groetjes fan. Allaart


548 7-12-2018 Heinkensxsnd:  Jaimy

In december 2015 hebben wij Jaimy bij jullie uit het asiel opgehaald. Het was al een oudje, maar wat een lieverd was het! Een echt gezelschapsdier, hij kwam graag bij je zitten en hield veel van aandacht (en eten)
Helaas kreeg Jaimy steeds meer gezondheidsproblemen, een tijdje terug was er een gezwel ontdekt in zijn bekje. Helaas was hier niets meer aan te doen en om hem nog verder lijden en pijn te besparen, want dat had hij zichtbaar; eten ging heel moeizaam, hebben we besloten om hem in te laten slapen.. we missen hem, maar zijn blij dat we hem nog een paar mooie jaren hebben mogen geven!


(1) 2 3 4 ... 111 »

De Pree Verhuur