Deel de ervaringen die u met het dierenasiel heeft. Hoe gaat het met uw nieuwe huisdier? Wat vindt u van onze dienstverlening en van onze nieuwe website? Wij horen het graag!

Teken gastenboek  
Het gastenboek bevat 549 berichten

20 - 55 jaar
20 - 55 jaar

300 bericht(en)
55 +


221 bericht(en)
0 - 20 jaar
0 - 20 jaar

24 bericht(en)
55 +


4 bericht(en)
    Doorgaan ...
     

« 1 2 (3) 4 5 6 ... 110 »

539 26-3-2018 Natasja:  (Koetje) Milou

Op 23 januari zagen mijn dochter en ik Koetje in de kattenkamer zitten. We waren in 1 klap gek op haar lieve en grappige uitstraling. Ze mocht gelijk met ons mee. En wat zijn we blij met haar! Ze was snel gewend en kon gelukkig direct overweg met onze hond! Ze was een poes die graag naar buiten ging bij haar vorige baasjes, maar hier is ze nog het liefst binnen (in haar eigen huizendoos voor het raam )ze geniet en wij ook van haar!


538 25-3-2018 Aurélie:  Pippa (Cindy)

Wij hebben eind augustus Pippa geadopteerd en ondertussen is het een hele reis geweest :). De boerderijkat is inmiddels een mix van een binnen-/buitenkat geworden! Pippa was in het begin niet aanhankelijk, maar stapje per stapje is ze dat wel geworden. Na een tijdje op het overdekt terras te hebben gewoond, kwam ze zelf meer het huis in en ondertussen slaapt ze ‘s nachts binnen en vind het ze het heerlijk om middagdutjes in huis te doen. Pippa blijft haar vrijheid gelukkig sterk nodig hebben en overdag zit ze dan ook erg vaak buiten! Wij zijn heel blij met de uitbreiding en met het feit dat het goed klikt met onze 2 honden! Bedankt voor alle goede zorgen en de inzet waarmee jullie dagelijks de beestjes verzorgen!


537 18-3-2018 Chris en Miranda:  Moena

Inmiddels is Moena nu vier weken bij ons en dat gaat super goed! Moena past heel goed bij ons: ze is heel lief en aanhankelijk, komt lekker op schoot en heeft af en toe behoorlijke speelse buien. Ze gaat ook al regelmatig buiten de boel verkennen. We zijn blij met haar en hebben zeker het idee dat zij ook tevreden is Bedankt voor jullie goede zorgen!


536 7-2-2018 nel van zundert:  takkie

gisteren hebben we hem moeten laten inslapen hij is bijna 11jaar bij onsgeweest en bijna 15 jaar oud we zullen hem enorm missen het was een bijzonder beest


535 16-1-2018 Lucy D’Hoore:  Smokey, de Friese stabij

Vandaag is het precies 2 jaar geleden dat we Smokey bij jullie ophaalden en inmiddels is hij zelf ook alweer bijna 6 jaar. Het gaat erg goed met hem! Hij is vriendjes met de kippen geworden, gaat graag naar het strand of mee het bos in en is zelfs afgelopen zomer met ons mee naar Noorwegen geweest! Zoooo blij met dit geschenk uit jullie asiel!


« 1 2 (3) 4 5 6 ... 110 »

De Pree Verhuur