Deel de ervaringen die u met het dierenasiel heeft. Hoe gaat het met uw nieuwe huisdier? Wat vindt u van onze dienstverlening en van onze nieuwe website? Wij horen het graag!

Teken gastenboek  
Het gastenboek bevat 542 berichten

20 - 55 jaar
20 - 55 jaar

295 bericht(en)
55 +


220 bericht(en)
0 - 20 jaar
0 - 20 jaar

23 bericht(en)
55 +


4 bericht(en)
    Doorgaan ...
     

« 1 2 (3) 4 5 6 ... 109 »

532 16-11-2017 Janssen:  Lachen.

Elke keer wanneer ik de naam Citroentje zie staan schiet ik in de lach
Waarom heet ze zo ?
Is het een zuurpruim??


531 7-11-2017 Esther:  Citroentje

Wat zijn we blij met Citroentje!
Ze is nu vier dagen bij ons. De eerste 30 uur heeft ze alleen maar geslapen en gegeten (en op de kattenbak natuurlijk). Bijkomen van de sterilisatie en van alle nieuwe indrukken.
De kennismaking met kater Brammetje is goed verlopen. Ze houden nog wat afstand maar je kan zien dat het helemaal goed gaat komen!


530 18-9-2017 Femke:  Liesje

Hoi medewerkers van dierenasiel Goed,

Een maandje geleden heeft mijn oma Liesje geadopteerd. Inmiddels is Liesje Loesje geworden. Loesje heeft aan mijn oma een goeie wat kroelen betreft. Uren kan ze bij mijn oma op schoot zitten. Ook heeft ze een lekker eigen plekje gevonden in het appartement. Ze had maar een dag nodig om te wennen.

Dus dat komt helemaal goed met Loes!

Groetjes,
Femke


529 25-8-2017 Els van Oorschot:  Betreft kit 41 en 42

Hallo medewerkers asiel Goes,
Hier even een update van ons na ruim 1 week. Inmiddels hebben we andere namen gekregen, namelijk Fix en Stumpy. We hebben het hier hartstikke naar ons zin. We zijn probleemloos binnen de groep opgenomen. Gisteren zijn we voor de laatste enting naar de dierenarts geweest. Verder zitten we met de andere katten heel vaak in de buitenren. Binnenkort nemen we weer kontakt op.
Groetjes van ons


528 29-7-2017 Marieke:  update van kitten Wolfje

Hier een update van Wolfje...

Ik ben alweer 6 weken in mijn nieuwe huis...wat gaat dat snel. Het was best spannend hoor mijn nieuwe avontuur, gelijk kennisgemaakt met 2 andere katten en nog 2 honden en een cavia...tja het is hier eigenlijk net een kinderboerderij. Maar ze vinden het allemaal wel prima dat ik erbij ben.

Het gaat dus hartstikke goed met mij. Ik speel graag met pennen die mijn baasjes dan weer moeten terugzoeken onder de bank, zo houd ik ze lekker bezig. Ook vind ik touwtjes en balletjes helemaal het einde en vlieg dan door de kamer. Ze hebben speciaal voor mij een kattenkrabpaal gekocht, want om mijn nageltjes steeds aan de stoelen te scherpen vonden ze niet zo’n goed idee. Als ik moe van dit alles ben lig graag op schoot bij mijn baasjes (ik heb er wel 4).

Heel af en toe mag ik al naar buiten samen met mijn baasjes...die zorgen ervoor dat ik de tuin nog niet uit kan. Ik jaag dan graag op vliegen en bijtjes... en stoei met mijn kattenvrienden. Kortom als kitten heb ik hier een luizenleventje. Ik hoop dat mijn kattenmaatjes uit het asiel ook zo’n huisje mogen krijgen.

Kattengroetjes van Wolfje


« 1 2 (3) 4 5 6 ... 109 »

De Pree Verhuur