Deel de ervaringen die u met het dierenasiel heeft. Hoe gaat het met uw nieuwe huisdier? Wat vindt u van onze dienstverlening en van onze nieuwe website? Wij horen het graag!

Teken gastenboek  
Het gastenboek bevat 543 berichten

20 - 55 jaar
20 - 55 jaar

296 bericht(en)
55 +


220 bericht(en)
0 - 20 jaar
0 - 20 jaar

23 bericht(en)
55 +


4 bericht(en)
    Doorgaan ...
     

« 1 2 3 (4) 5 6 7 ... 109 »

528 29-7-2017 Marieke:  update van kitten Wolfje

Hier een update van Wolfje...

Ik ben alweer 6 weken in mijn nieuwe huis...wat gaat dat snel. Het was best spannend hoor mijn nieuwe avontuur, gelijk kennisgemaakt met 2 andere katten en nog 2 honden en een cavia...tja het is hier eigenlijk net een kinderboerderij. Maar ze vinden het allemaal wel prima dat ik erbij ben.

Het gaat dus hartstikke goed met mij. Ik speel graag met pennen die mijn baasjes dan weer moeten terugzoeken onder de bank, zo houd ik ze lekker bezig. Ook vind ik touwtjes en balletjes helemaal het einde en vlieg dan door de kamer. Ze hebben speciaal voor mij een kattenkrabpaal gekocht, want om mijn nageltjes steeds aan de stoelen te scherpen vonden ze niet zo’n goed idee. Als ik moe van dit alles ben lig graag op schoot bij mijn baasjes (ik heb er wel 4).

Heel af en toe mag ik al naar buiten samen met mijn baasjes...die zorgen ervoor dat ik de tuin nog niet uit kan. Ik jaag dan graag op vliegen en bijtjes... en stoei met mijn kattenvrienden. Kortom als kitten heb ik hier een luizenleventje. Ik hoop dat mijn kattenmaatjes uit het asiel ook zo’n huisje mogen krijgen.

Kattengroetjes van Wolfje


527 15-7-2017 Janssen:  Mimi

Natuurlijk zit ze goed!
'Hier loopt ook zo"'n gilkip.Winny van de Tussenhaven en zij zit altijd achter kikkers aan die ik gelukkig op tijd de vijver in kan sturen.
Veel plezier met Mimi,ik vind haar heel bijzonder met die vlek om haar oog....


526 14-7-2017 Jaap & Romy:  Mimi

Mimi is echt helemaal geweldig wat een leukerd. ze zit bij ons goed hoor Janssen, van de week kwam ze met haar eerste prooi aan, een kikker verder is het een echte kletskous, en miauwt ze heel de dag door om aandacht, komt ze het liefst op schoot en gaat ze achter elke vlieg in huis aan.


525 9-7-2017 Janssen:  Zo leuk!!

Geweldig toch om al die gelukkige geplaatste dieren terug te zien.
Bella die er zo blij uit ziet met haar maatjes en Mimi,waar ik echt verliefd op ben en ik graag een thuis had willen geven maar niet met een hond en andere katten kon.
Hoop dat het alle dieren zo vergaat......zal toch wel??


524 29-6-2017 Janssen:  Diesel en Spike

Wat heerlijk dat die twee samen kunnen blijven en wat een snelle plaatsing!!
Mijn dag is goed.......


« 1 2 3 (4) 5 6 7 ... 109 »

De Pree Verhuur