Deel de ervaringen die u met het dierenasiel heeft. Hoe gaat het met uw nieuwe huisdier? Wat vindt u van onze dienstverlening en van onze nieuwe website? Wij horen het graag!

Teken gastenboek  
Het gastenboek bevat 549 berichten

20 - 55 jaar
20 - 55 jaar

300 bericht(en)
55 +


221 bericht(en)
0 - 20 jaar
0 - 20 jaar

24 bericht(en)
55 +


4 bericht(en)
    Doorgaan ...
     

« 1 2 3 (4) 5 6 7 ... 110 »

534 6-12-2017 Lisa:  de poes met het blits-bezoek in het asiel.

Via een advertentie hadden wij gereageerd voor een kat of poes. De enigste voorwaarde die wij hadden was dat deze goed zou functioneren in een gezin van 8. De kat van de advertentie voldeed daar echter niet aan en werden we uitgenodigd in het asiel. Na een korte kennismaking zijn we in de kattenkamer gaan kijken wat er allemaal rondliep. We kregen daar een warm onthaal van een nieuwe gaste waar nog niet veel over geweten was, een rosse poes met de naam Lisa. Na een paar minuten waren we verkocht. Ze leek wat wantrouwig en werd niet zo graag opgepakt maar kwam toch regelmatig aandacht vragen. Toch wilden we de gok wagen met deze mysterieuze binnenpoes. Blijkbaar was het ook naar haar zin want ze stond al bij de deur te wachten toen we met de draagtas de kattenkamer binnenstapten.

Nu na bijna 4 weken, voelt ze zich helemaal geïntegreerd. 's Morgens en 's avonds is ze in een speelse bui en komt ze als de rust is weergekeerd ook lekker aandacht vragen. Verder horen of zien we haar steeds meer en mengt ze zich goed tussen de kinderen. En als ze het moe is, zoekt ze haar rustig en veilig plekje op. Kortom een perfecte poes voor ons gezin. Het was voor beide partijen een uitdaging en een goed begin. En wat bereft de binnenpoes? Ze zit inderdaad liever binnen maar in de zomer gaat de achterdeur open en mag ze op verkenning. Nu vindt ze het nog veel te koud buiten.

Bedankt voor de goede zorgen in het asiel. We hebben gezien dat jullie het met liefde en passie doen. Zeer schone en verzorgde kattenkamer en zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes


533 16-11-2017 Wilma:  Citroen

Alle gevonden moederpoezen krijgen dit jaar bij ons een fruitnaam. Zo hadden we Limoen, Peertje, Mango... en dit werd dus Citroentje.
Gelukkig doet ze haar naam totaal geen eer aan want ze is hartstikke lief en absoluut niet zuur!
En... zo'n naam heeft niemand natuurlijk!


532 16-11-2017 Janssen:  Lachen.

Elke keer wanneer ik de naam Citroentje zie staan schiet ik in de lach
Waarom heet ze zo ?
Is het een zuurpruim??


531 7-11-2017 Esther:  Citroentje

Wat zijn we blij met Citroentje!
Ze is nu vier dagen bij ons. De eerste 30 uur heeft ze alleen maar geslapen en gegeten (en op de kattenbak natuurlijk). Bijkomen van de sterilisatie en van alle nieuwe indrukken.
De kennismaking met kater Brammetje is goed verlopen. Ze houden nog wat afstand maar je kan zien dat het helemaal goed gaat komen!


530 18-9-2017 Femke:  Liesje

Hoi medewerkers van dierenasiel Goed,

Een maandje geleden heeft mijn oma Liesje geadopteerd. Inmiddels is Liesje Loesje geworden. Loesje heeft aan mijn oma een goeie wat kroelen betreft. Uren kan ze bij mijn oma op schoot zitten. Ook heeft ze een lekker eigen plekje gevonden in het appartement. Ze had maar een dag nodig om te wennen.

Dus dat komt helemaal goed met Loes!

Groetjes,
Femke


« 1 2 3 (4) 5 6 7 ... 110 »

De Pree Verhuur