Deel de ervaringen die u met het dierenasiel heeft. Hoe gaat het met uw nieuwe huisdier? Wat vindt u van onze dienstverlening en van onze nieuwe website? Wij horen het graag!

Teken gastenboek  
Het gastenboek bevat 543 berichten Doorgaan ...
     

(1) 2 3 4 ... 77 »

384 20-5-2018 Karin de Badts:  Gasje en Oreo

Ruim een maand geleden hebben wij Gasje en Oreo (toen nog Basje en Cleo) uit het asiel opgehaald. En iedere dag maken de dames ons ontzettend blij! Het zijn 2 vréselijk lieve, ondeugende, aanhankelijke zusjes die zich al helemaal thuis voelen bij ons. Iedere dag is (ook voor de dames) genieten!!!


383 26-3-2018 Natasja:  (Koetje) Milou

Op 23 januari zagen mijn dochter en ik Koetje in de kattenkamer zitten. We waren in 1 klap gek op haar lieve en grappige uitstraling. Ze mocht gelijk met ons mee. En wat zijn we blij met haar! Ze was snel gewend en kon gelukkig direct overweg met onze hond! Ze was een poes die graag naar buiten ging bij haar vorige baasjes, maar hier is ze nog het liefst binnen (in haar eigen huizendoos voor het raam )ze geniet en wij ook van haar!


382 18-3-2018 Chris en Miranda:  Moena

Inmiddels is Moena nu vier weken bij ons en dat gaat super goed! Moena past heel goed bij ons: ze is heel lief en aanhankelijk, komt lekker op schoot en heeft af en toe behoorlijke speelse buien. Ze gaat ook al regelmatig buiten de boel verkennen. We zijn blij met haar en hebben zeker het idee dat zij ook tevreden is Bedankt voor jullie goede zorgen!


381 7-2-2018 nel van zundert:  takkie

gisteren hebben we hem moeten laten inslapen hij is bijna 11jaar bij onsgeweest en bijna 15 jaar oud we zullen hem enorm missen het was een bijzonder beest


380 6-12-2017 Lisa:  de poes met het blits-bezoek in het asiel.

Via een advertentie hadden wij gereageerd voor een kat of poes. De enigste voorwaarde die wij hadden was dat deze goed zou functioneren in een gezin van 8. De kat van de advertentie voldeed daar echter niet aan en werden we uitgenodigd in het asiel. Na een korte kennismaking zijn we in de kattenkamer gaan kijken wat er allemaal rondliep. We kregen daar een warm onthaal van een nieuwe gaste waar nog niet veel over geweten was, een rosse poes met de naam Lisa. Na een paar minuten waren we verkocht. Ze leek wat wantrouwig en werd niet zo graag opgepakt maar kwam toch regelmatig aandacht vragen. Toch wilden we de gok wagen met deze mysterieuze binnenpoes. Blijkbaar was het ook naar haar zin want ze stond al bij de deur te wachten toen we met de draagtas de kattenkamer binnenstapten.

Nu na bijna 4 weken, voelt ze zich helemaal geïntegreerd. 's Morgens en 's avonds is ze in een speelse bui en komt ze als de rust is weergekeerd ook lekker aandacht vragen. Verder horen of zien we haar steeds meer en mengt ze zich goed tussen de kinderen. En als ze het moe is, zoekt ze haar rustig en veilig plekje op. Kortom een perfecte poes voor ons gezin. Het was voor beide partijen een uitdaging en een goed begin. En wat bereft de binnenpoes? Ze zit inderdaad liever binnen maar in de zomer gaat de achterdeur open en mag ze op verkenning. Nu vindt ze het nog veel te koud buiten.

Bedankt voor de goede zorgen in het asiel. We hebben gezien dat jullie het met liefde en passie doen. Zeer schone en verzorgde kattenkamer en zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes


(1) 2 3 4 ... 77 »

De Pree Verhuur