Deel de ervaringen die u met het dierenasiel heeft. Hoe gaat het met uw nieuwe huisdier? Wat vindt u van onze dienstverlening en van onze nieuwe website? Wij horen het graag!

Teken gastenboek  
Het gastenboek bevat 542 berichten Doorgaan ...
     

(1) 2 »

6 16-1-2018 Lucy D’Hoore:  Smokey, de Friese stabij

Vandaag is het precies 2 jaar geleden dat we Smokey bij jullie ophaalden en inmiddels is hij zelf ook alweer bijna 6 jaar. Het gaat erg goed met hem! Hij is vriendjes met de kippen geworden, gaat graag naar het strand of mee het bos in en is zelfs afgelopen zomer met ons mee naar Noorwegen geweest! Zoooo blij met dit geschenk uit jullie asiel!


5 1-1-2017 Lucy D'Hoore:  Smokey, de Friese Stabij

Vorig jaar vierde hij Nieuwjaar, twee weken later mocht hij bij ons komen wonen! Het gaat heel erg goed met hem, nog elke dag zeggen we tegen elkaar hoe blij we met hem zijn en hoe lief hij is. Hij gaat veel mee wandelen en ver weg met de auto is inmiddels teken voor een feest! Tijdens zijn eerste vakakantie in Frankrijk voelde hij zich echt een kasteelhond!


4 15-2-2016 Lucy D'Hoore:  Smokey, de Friese Stabij

Smokey is nu 1 maand bij ons, zijn 'proeftijd' is voorbij! Het gaat ontzettend goed met hem. We gaan regelmatig naar het strand of een wandelgebied waar hij los kan rennen en wat heeft hij het dan naar zijn zin! Als het 's nachts stormt kan hij wel aardig onrustig zijn en een koekje op tafel is niet veilig, daar moeten we zelf ook nog een beetje aan wennen. Maar verder... hij is geweldig lief en we zijn er ontzettend blij mee!!!


3 22-1-2016 Lucy D'Hoore:  Smokey, de Friese Stabij

Smokey is nu een kleine week bij ons en we zijn nog steeds stomverbaasd en dolgelukkig: wat een lieve en goed opgevoede hond is dit! Hij moet een ontzettend lief baasje gehad hebben. We vrezen nog een beetje voor het moment dat hij gaat "uitproberen" maar wie weet komt dat niet eens. Hij gaat lekker mee naar buiten en is heel gezellig. Na een dag ging hij goed eten. Binnenkort schrijf ik weer eens iets over hoe het gaat.


2 22-2-2014 Fam. Sinack, IJzendijke:  Pukky

Lieve Pukky,
Wat zijn we ontzettend blij om te lezen dat jij je gouden mandje hebt mogen vinden .. Met een heleboel nieuwe vriendjes erbij... We wensen jou nog een heleboel mooie, gezonde jaren toe!


(1) 2 »

De Pree Verhuur