Deel de ervaringen die u met het dierenasiel heeft. Hoe gaat het met uw nieuwe huisdier? Wat vindt u van onze dienstverlening en van onze nieuwe website? Wij horen het graag!

Teken gastenboek  
Het gastenboek bevat 553 berichten

20 - 55 jaar
20 - 55 jaar

302 bericht(en)
55 +


222 bericht(en)
0 - 20 jaar
0 - 20 jaar

24 bericht(en)
55 +


5 bericht(en)
   

(1) 2 3 4 5 »

24 11-10-2018 Noraly en Sandro:  De kat die zich zo goed verkocht

2weken geleden hebben wij de rode kat Mozes (jack) opgehaald, hij geeft knuffel en kopjes als geen ander, vanaf dag één huppelt hij direct rond, is hij nergens bang voor en eet hij goed. Dat eten ging iets té goed; Mozes springt op het aanrecht, op de tafel en steeld van je bord, heeft in de woonkamer een zak brood kapot gemaakt om te snoepen, dat knuffelen is dus voor een groot deel bedelen en schooien geweest. We hebben direct een keuken verbod opgelegd en negeren het bedelen, we geven hem meerdere keren per dag eten en zorgen dat hij het niet ziet als we het geven, ook zetten wij hem op de gang als wij eten. Dit gaat vanaf dag 2 heel goed en we merken dat hij nu niet meer zo voor je voeten loopt en minder gehaaid is op eten. Door hem tijdens ons eten in een andere ruimte te zetten is hij rustiger. Ook shranste hij het bakje binnen 10seconden leeg, dus we hebben zo een actieve voederbak gekocht. Hij vind het heel leuk en doet langer over zijn eten, echt een aanrader! Mozes is een jongen van bijna 2 hij houd van spelen en is het meest content als we alle samen in één ruimte zijn. Hij is de grootste knuffelkat die we kennen, waarbij hij het liefst op twee mensen te gelijk zit en door 4 handen geaaid wordt. Het is een waar genot om hem in huis te hebben. Omdat het niet geheel duidelijk is waar Mozes vandaan komt (achter gelaten bij verhuizing? ) was te verwachten dat hij een gebruiksaanwijzing heeft. Het eten is iets waar we aan werken, en hij lijkt een beetje last te hebben van verlatingsangst, de tijd zal het leren. Hier waren we op voorbereid en zullen hem nooit weg doen,we zijn super blij en gelukkig met de rode donder! We willen de werknemers van dierenasiel Goes bedanken voor hun inzet en zorgen, jullie doen heel belangrijk werk! groetjes Sandro en Noraly.


23 21-6-2016 manilla:  twister

Twister zit sinds vrijdag middag bij ons thuis. Hij moest erg wennen en vond alle geluiden spannend. Na twee daagjes was hij helemaal gewend. Zodra we gaan zitten zit hij in mum van tijd op schoot! Terwijl ik dit schrijf ligt hij heerlijk languit op schoot te knorren. Het is een vriendelijk en lief dier, hij vind kids af en toe nogspannend maar het gaat steeds beter! Hij is al niet meer weg te denken uit ons gezin!!
Groetjess manilla en mauw mauw van twister
Ps. Fotos volgen binnenkort nog


22 20-2-2016 Elena:  Naboo

Helluuuu iedereen!
We hebben Naboo nu ongeveer 6 weken en ze is super. Ze is erg lief, knuffelig en speels. Soms zit ze in onze kast te slapen. We moeten dus goed opletten of de kast deur dicht is. we gaan elke dag met haar wandelen aan een tuigje, zodatze niet weg kan lopen als ze het eng vindt. Ze vindt het gewoon nog erg spannend. Ze kan goed omgaan met ons konijn. Maar ze blijft wel een beetje uit de buurt. We zijn super blij met haar! We zouden geen andere kat willen. :)


21 28-12-2015 Lisa:  Bengel

Bengel is alweer een tijdje bij ons..
En wat vermaakt ze zich goed! Springen, vliegen, op schoot, naast je liggen, op bed slapen en vooral erg verwend worden.

We hebben er voor gekozen om bengel zoiezo pas na oud en nieuw naar buiten te laten gaan.. het gaat nog harstikke goed binnen dus misschien word het wel een binnenkatjee.

We zijn nog steeds zo blij met bengel we kunnen niet meer zonder haar!


20 3-11-2015 Bente:  Poes

Ik hou veel van je diva


(1) 2 3 4 5 »

De Pree Verhuur