Deel de ervaringen die u met het dierenasiel heeft. Hoe gaat het met uw nieuwe huisdier? Wat vindt u van onze dienstverlening en van onze nieuwe website? Wij horen het graag!

Teken gastenboek  
Het gastenboek bevat 542 berichten

20 - 55 jaar
20 - 55 jaar

295 bericht(en)
55 +


220 bericht(en)
0 - 20 jaar
0 - 20 jaar

23 bericht(en)
55 +


4 bericht(en)
    Doorgaan ...
     


542 29-7-2017 Marieke:  update van kitten Wolfje

Hier een update van Wolfje...

Ik ben alweer 6 weken in mijn nieuwe huis...wat gaat dat snel. Het was best spannend hoor mijn nieuwe avontuur, gelijk kennisgemaakt met 2 andere katten en nog 2 honden en een cavia...tja het is hier eigenlijk net een kinderboerderij. Maar ze vinden het allemaal wel prima dat ik erbij ben.

Het gaat dus hartstikke goed met mij. Ik speel graag met pennen die mijn baasjes dan weer moeten terugzoeken onder de bank, zo houd ik ze lekker bezig. Ook vind ik touwtjes en balletjes helemaal het einde en vlieg dan door de kamer. Ze hebben speciaal voor mij een kattenkrabpaal gekocht, want om mijn nageltjes steeds aan de stoelen te scherpen vonden ze niet zo’n goed idee. Als ik moe van dit alles ben lig graag op schoot bij mijn baasjes (ik heb er wel 4).

Heel af en toe mag ik al naar buiten samen met mijn baasjes...die zorgen ervoor dat ik de tuin nog niet uit kan. Ik jaag dan graag op vliegen en bijtjes... en stoei met mijn kattenvrienden. Kortom als kitten heb ik hier een luizenleventje. Ik hoop dat mijn kattenmaatjes uit het asiel ook zo’n huisje mogen krijgen.

Kattengroetjes van WolfjeDe Pree Verhuur