Laatste nieuws

woensdag 29 april 2020

5 mei 2020 Asiel gesloten

Dinsdag 5 mei 2020 is een Nationale Feestdag.

Ons asiel is die dag dan ook GESLOTEN.

zaterdag 28 maart 2020

Corona en onze maatregelen

Corona en onze maatregelen

We werken, tot nader bericht, in het dierenasiel alleen op afspraak. Wilt u een zwerfdier bij ons langsbrengen of bent u genoodzaakt afstand te doen van uw dier? Heeft u serieuze interesse in de adoptie van een dier of komt u uw weggelopen/zoekgeraakte dier weer ophalen?

Maak dan per mail of telefonisch een afspraak met ons. Wij kunnen de bezoeken dan over de openingstijden verdelen. We vragen u ook om met maximaal 2 personen langs te komen, en alleen als u geen ziekteverschijnselen heeft.

Houdt u zich alstublieft strikt aan de afgesproken tijd!

Wilt u iets aan ons asiel doneren, dan kan dat natuurlijk. Neem dan ook even per mail of telefonisch contact op zodat we dit kunnen inplannen.

Wij verzoeken iedereen die "zomaar" eens bij de dieren wil komen kijken, of wil zien hoe het er in een dierenasiel aan toe gaat, daarmee tot nader bericht te wachten.

vrijdag 28 februari 2020

Gijs wacht niet meer!

Gijs wacht niet meer!

Hij is vanochtend op proefplaatsing gegaan!

dinsdag 11 februari 2020

Zomaar leuk...

Zomaar leuk...

Soms maak je foto's gewoon zomaar. Omdat de beestjes zo leuk liggen, zitten, lopen...

Deze foto is van Franny, Janny en Minny. Het boerderijtrio. Moeder met dochters, ze zoeken elkaar ook nog steeds op. Wat zou het leuk zijn als ze weer als triootje mogen verhuizen naar een boerderij of manege...