Financiële adoptie

Financiële adoptie van een asielhond of –kat, hoe gaat dat in zijn werk?

We krijgen soms de vraag of het mogelijk is om iets extra’s voor een asielhond of -kat te betekenen en dan zonder dat het dier daarvoor in het gezin wordt opgenomen. Geld kunnen we altijd wel gebruiken, maar vaak vinden mensen het niet leuk om zomaar geld te storten. Dan is financiële adoptie van een bepaald dier in het asiel een uitkomst.

U kunt een hond of kat financieel adopteren door een bedrag te storten op ons IBAN-nummer NL86RABO0320596699. Dat mag per maand (minimaal € 5,-), maar eenmalig een groter bedrag voor een langere periode mag ook. U kunt zelf kiezen welk dier u wilt steunen. Uw naam wordt, indien gewenst, op de website vermeld bij de foto van het betreffende dier. Uiteraard is ons streven om onze dieren weer zo snel mogelijk een nieuw thuis te bieden. Als het dier herplaatst wordt, kiest u een ander dier of er wordt u een ander dier toegewezen.

U mag ons altijd mailen om te vragen hoe het met de kat of hond gaat. Uiteraard mailen we zelf ook als er nieuws te melden is over het dier.

Dus wat nu te doen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!