Financiële adoptie

Financiële adoptie van een asielhond of –kat, hoe gaat dat in zijn werk?

We krijgen soms de vraag of het mogelijk is om iets extra’s voor een asielhond of –kat te betekenen, zonder dat het dier daarvoor in het gezin wordt opgenomen. Geld kunnen we altijd wel gebruiken, maar vaak vinden mensen het niet leuk om zomaar iets te storten, zonder dat ze weten wat er met het geld gedaan wordt. Dan is financiële adoptie een uitkomst.

U kunt een hond of kat financieel adopteren door een bedrag te storten op ons IBAN-nummer NL86RABO 032.05.96.699. Dat mag per maand (minimaal € 5,--), eenmalig een groter bedrag voor een langere periode mag ook. U kunt zelf kiezen welk dier u wilt steunen. Uw naam wordt, indien gewenst, op de website vermeld bij de foto van het betreffende dier. Uiteraard is ons streven Minoes of Fikkie weer zo snel mogelijk een nieuw thuis te bieden. Als het dier herplaatst wordt, kiest u een ander dier of er wordt u een ander dier toegewezen.

U mag ons altijd mailen om te vragen hoe het met de kat of hond gaat. Uiteraard mailen we zelf ook als er nieuws te melden is over het dier.

Dus wat nu te doen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!