Nu in het asiel

Sky

(Gereserveerd)

Sky was even mee op proef, maar is helaas weer terug. Helaas kon Sky het niet vinden met de honden van de visite en dus kon hij helaas niet blijven. Vandaar dat wij nu nogmaals op zoek gaan naar een een nieuw thuis voor hem, want hij verdient het zo enorm. En daarnaast zit hij al veel te lang in ons asiel.

Wij snappen maar net waarom niemand geïnteresseerd is in Sky. Sky is namelijk een enthousiast, maar wel wat ouder hondje (12 jaar). Hij houdt enorm van wandelen en gewoon gezellig samen zijn. Sky kan zelfs een paar uurtjes alleen thuis zijn. 

Wij realiseren ons dat Sky niet van andere honden, katten en (jonge) kinderen houdt. Daarnaast is Sky erg schattig om te zien, maar heel soms durft hij ook wel eens te happen (niet doorbijten!) als iets niet naar zijn zin is. Maar als je zijn gebruiksaanwijzing kent, is het gewoon een ontzettend leuk en vrolijk hondje. En dus niets aan de hand. Sky zoekt gewoon iemand die hem kan 'lezen'.

Sky krijgt dieetvoer (Royal Canin veterinary canine urinary S/O: 7,5 kg voor € 63,49 bij www.zooplus.nl) voor zijn blaas. Dit zal hij de rest van zijn leven nodig hebben!

Zijn vacht heeft regelmatig een trimbeurt nodig. Op de foto's is te zien hoe hij na een trimbeurt eruit ziet. Schattig toch!?!

Terug