Nu in het asiel

Bobbie

Bobbie is afgestaan omdat hij niet meer zo goed reageerde op de aanwezige kinderen. Er dreigde een onveilige situatie te gaan ontstaan. Vandaar dat wij nu een nieuw thuis voor hem zoeken zonder kinderen.

Bobbie is een mooie 6 jarige Friese Stabij. In het begin is hij iets afwachtend. Laat hem bepalen wanneer hij aangehaald kan worden en dan is er niks aan de hand. Gewoon een gezellige en vriendelijke hond dan.

Hij geniet van wandelingen en heeft dat ook echt wel nodig. Daarna kan hij best even alleen thuis zijn. Hij kan wel waaks zijn. Ook als hij alleen thuis is, zal hij zijn thuis goed bewaken.

Hij heeft in het verleden samengeleefd met een kat en dat ging goed. Op andere honden reageert hij wisselend. Wij plaatsen hem liever als enige hond vanwege bezitterig gedrag dat hij laat zien. Bobbie heeft dit met speeltjes en daarnaast vooral met iets lekkers. Hij geeft dit niet zomaar af en delen met een andere hond is hij absoluut niet van plan. Hij durft dan ook te happen (naar mens en dier). Wel iets om rekening mee te houden en mee aan de slag te gaan. 

Verder is Bobbie gewoon een fijne hond die het beste nieuwe thuis verdient. 

 

Terug