Nu in het asiel

Bruno

Daar zit je dan ineens... gedumpt en niemand die je komt ophalen. Gelukkig herkende een vorige eigenaar Bruno. Zodoende weten we nu wat meer over Bruno zodat we het best passende nieuwe thuis voor hem kunnen gaan zoeken. Bruno is een ontzettend lieve en vriendelijke hond die iemand zoekt om samen dingen te ondernemen.

Bruno is een 6 jarige grote hond (kruising) en gewoon een blij ei! Hij is super vriendelijk voor mensen en wisselend naar honden (maar absoluut niet voor katten).

Bruno is een sterke hond en trekt best aan de riem. Zijn nieuwe eigenaar moet dus wel sterk in zijn/haar schoenen staan. Bruno houdt van wandelen, zwemmen en autorijden. Een nieuwe eigenaar kan dus alle kanten op met deze vrolijke hond. Hij zal altijd klaarstaan voor nieuwe avonturen!

Bruno heeft wel verlatingsangst en kan dus niet zo goed alleen thuis zijn. Dit zal dus opgebouwd moeten worden in zijn nieuwe thuis. In gezelschap is hij zindelijk, maar hij durft wel eens een plasje binnen te doen als hij te lang alleen is. Een nieuwe eigenaar dient hier dus wel rekening mee te houden.

 

Terug