Nu in het asiel

Louis

Knappe Louis is bij ons gekomen omdat het absoluut niet klikte met de andere katten in huis. Louis was de baas en dat liet hij merken ook...

In het asiel heeft hij mede daarom een tijdje alleen in een (groot) hok gezeten. Toen is ook zijn urine onderzocht en het bleek dat hij een blaasontsteking had. Kuurtje, ander voer(blaasdieet) en inmiddels is Louis weer het mannetje.

Hij zit nu in een andere ruimte met andere katten samen. Eerst ging dat goed, maar nu hebben we zelf ook gezien dat hij niet samen met andere katten kan. Soms gaat het even goed, maar hij kan zomaar vanuit het niets op katten springen. En dat wordt niet gewaardeerd door zijn collega asielzoekers.

Louis is voor mensen een lieve en aanhankelijke kat. Een plekje waar hij als enige kat gehouden wordt zou fijn zijn, kan hij lekker alle aandacht krijgen. 

Louis is graag buiten. Een tuin is wel een must, zo kan hij zijn (vele) energie ook wat beter kwijt. En z'n kapsel moet bijgehouden worden, wat hij niet zo heel leuk vindt zelf.

Terug