Nu in het asiel

Jos

Jos is een prachtige roodwitte kater van 7 jaar oud. Hij vindt het hier nog spannend, dus op dit moment is hij nog verlegen en bang. 

Jos moet nog erg wennen hier bij ons en vindt het allemaal erg spannend. Hij is een kat die je echt de tijd moet geven om je te leren kennen. Als hij je kent is hij lief en praat hij veel tegen je. Oppakken zal hij spannend blijven vinden. In het verleden heeft hij samengewoond met andere katten en dat ging goed. Hij was erg graag buiten, dus een tuin op termijn zal hij zeker waarderen.

In het verleden heeft Jos te maken gehad met urinewegklachten. Die zijn inmiddels gelukkig verholpen. Om problemen in de toekomst te voorkomen, heeft hij de rest van zijn leven dieetvoer nodig (Royal Canin Veterinary Urinary s/o). Gelukkig is dit voer maar iets duurder dan het standaard voer (Royal Canin Fit 32).

Rekenvoorbeeld: Bij bijvoorbeeld www.zooplus.nl kost Royal Canin Veterinary Urinary s/o ongeveer € 12,28 per kilo (bij aankoop van een zak van 3,5 kg). Royal Canin Fit 32 (standaard voer) kost ongeveer € 9,12 per kilo (bij aankoop van een zak van 4 kg). 

Terug