Nu in het asiel

Yeni

(Gereserveerd)

Yeni is een grote kat van ruim 7 jaar. Het ging niet meer samen met de andere katten in huis nadat haar broertje was overleden. Daarom zoeken wij een huisje voor haar zonder andere katten.

Yeni is een kat die weet wat ze wil en ze miauwt om dat te laten horen. Ze is lief en gezellig en is graag in de buurt om te kijken wat je aan het doen bent. Ze kan niet goed overweg met andere katten, daarom zoeken wij een plek voor haar waar ze kat alleen is. Honden is ze niet bekend mee. Yeni zou graag op termijn naar buiten gaan in een (afgeschermde) tuin, want vliegjes vangen doet ze graag.

In het verleden heeft Yeni te maken gehad met urinewegklachten. Die zijn inmiddels gelukkig verholpen. Om problemen in de toekomst te voorkomen, heeft zij de rest van haar leven dieetvoer nodig (Royal Canin Veterinary Urinary s/o). Gelukkig is dit voer maar iets duurder dan het standaard voer (Royal Canin Fit 32).

Rekenvoorbeeld: Bij bijvoorbeeld www.zooplus.nl kost Royal Canin Veterinary Urinary s/o ongeveer € 12,28 per kilo (bij aankoop van een zak van 3,5 kg). Royal Canin Fit 32 (standaard voer) kost ongeveer € 9,12 per kilo (bij aankoop van een zak van 4 kg). 

Terug