Nu in het asiel

Loesje

Loesje is een prachtig poesje van net 3 jaar. In haar vorige huis was het te druk voor haar, daarom zoeken wij een rustig huis voor haar. 

Loesje is een erg lieve kat die van knuffelen houdt. Als ze aandacht wil, rolt ze graag op haar rug. Ze wil dan niet op haar buik geaaid worden, maar wel over haar kopje. Ze is wel een katje met een eigen wil, als het haar niet aanstaat laat ze het merken. 

Bij haar vorige eigenaar leefde ze met jonge kinderen samen, dit was veel te druk voor haar. Daarom zoeken wij een huis zonder jonge kinderen. Honden is ze niet gewend. Ze zou het liefst kat alleen zijn, want met andere katten kan ze het niet zo goed vinden. Loesje zou graag naar buiten willen op termijn, maar alleen als ze zelf kan kiezen of ze binnen blijft of dat ze naar buiten gaat.  

In het verleden heeft Loesje te maken gehad met urinewegklachten. Die zijn inmiddels gelukkig verholpen. Om problemen in de toekomst te voorkomen, heeft ze de rest van haar leven dieetvoer nodig (Royal Canin Veterinary Urinary s/o). Gelukkig is dit voer maar iets duurder dan het standaard voer (Royal Canin Fit 32).

Rekenvoorbeeld: Bij bijvoorbeeld www.zooplus.nl kost Royal Canin Veterinary Urinary s/o ongeveer € 12,28 per kilo (bij aankoop van een zak van 3,5 kg). Royal Canin Fit 32 (standaard voer) kost ongeveer € 9,12 per kilo (bij aankoop van een zak van 4 kg). 

Terug