Nu in het asiel

Jip

Jip is een grote kater van ruim 7 jaar. Hij had in zijn vorige huis veel stress na de geboortes van de kinderen. Daarom zoeken wij nu een rustig huis voor hem zonder jonge kinderen.

Jip is een hele lieve en zachtaardige kat. Hij houdt niet van drukte, voor hem is het gauw allemaal teveel. Daarom zoeken wij een rustig huis voor hem zonder jonge kinderen. Rustige oudere kinderen zou hij wel mee samen kunnen leven. Jip zou een tuin erg op prijs stellen (op termijn). Honden is hij niet gewend, met andere (oudere) katten zou hij wel samen kunnen leven als ze ook rustig zijn.

In het verleden heeft Jip te maken gehad met urinewegklachten. Die zijn inmiddels gelukkig verholpen. Om problemen in de toekomst te voorkomen, heeft hij de rest van zijn leven dieetvoer nodig (Royal Canin Veterinary Urinary s/o). Gelukkig is dit voer maar iets duurder dan het standaard voer (Royal Canin Fit 32).

Rekenvoorbeeld: Bij bijvoorbeeld www.zooplus.nl kost Royal Canin Veterinary Urinary s/o ongeveer € 12,28 per kilo (bij aankoop van een zak van 3,5 kg). Royal Canin Fit 32 (standaard voer) kost ongeveer € 9,12 per kilo (bij aankoop van een zak van 4 kg). 

Terug