Nu in het asiel

Nelson

(Gereserveerd)

Nelson is gevonden, maar helaas niet opgehaald door een eigenaar. Ook was zijn chip niet (goed) geregistreerd. Voor ons niet te begrijpen, maar wel reden om nu een liefdevol en blijvend thuis voor Nelson te zoeken.

Nelson is een ontzettend lief, maar timide hondje. Hij heeft vast ook het een en ander meegemaakt voordat hij bij ons terecht kwam. We zullen helaas nooit weten wat dat precies is. Hier merken we in ieder geval dat hij niet zo van wandelen houdt. En zeker niet in de regen. Of dit ooit nog gaat veranderen weten we niet. Hij houdt daarentegen wel van (rustig) gezelschap. We zoeken dus een nieuw thuis waar hij niet te vaak alleen hoeft te zijn. Een andere hond kan mits deze niet te druk/wild is. Gewoon gezellig samenzijn is waar Nelson naar verlangt.

Nelson mist best wat tandjes. Vandaar dat hij regelmatig zijn tongetje laat zien. Volgens zijn chip zou hij 6 jaar moeten zijn, maar onze dierenarts vermoed dat hij wellicht iets ouder is. Nelson heeft een gevoelige nek. Daar krijgt hij dagelijks medicatie voor. Dit zal hij de rest van zijn leven ook nodig hebben. Maar we merken wel verschil, dus het werkt gelukkig goed voor hem. En een beetje afvallen zou hem ook goed doen.

 

 

Terug